fbpx

Referenser

Med Ann-Charlottes hjälp hittade jag verktyg hos mig själv som bidrog till att stärka min självkännedom och mitt välmående. Terapin hjälpte mig att bli en bättre medmänniska med en mer ödmjuk inställning till människor runt omkring mig.

Anna, 28, advokat

Ibland talar vi om livsavgörande händelser i livet, oftast överdriver vi, men ibland så är det helt livsavgörande. Så var det för mig när jag fick exakt den hjälp jag då behövde. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Ann-Charlotte Ohlsson från Pusselbitar.

David, 45, vd

Ann-Charlotte hittar lätt de saker hos dig där skon egentligen klämmer, även om du inte visste det själv. Hon har förmågan att visa vägen till dig, och få det att se ut som du gjorde det själv. Hon är klar i sin kommunikation och frågar om något är oklart, men gör det också lätt för dig att fråga henne om saker. Hon är mycket kunnig och jag kan rekommendera henne varmt.

Ulla, 53, tender specialist

Efter en tvåårig resa hos Ann-Charlotte har jag fått insikter om hur jag fungerar, strategier att klara svårigheter och mod att våga utmana mig själv. Detta har även gett ringar på vattnet och inspirerat mina nära och kära.

Helena, 44, lärare

Log in with your credentials

Forgot your details?