LIVSCOACHING

Personlig utveckling, drömmar och Goal Mapping ger kraften att leva som den du innerst inne är.

VARFÖR LIVSCOACHING?

Vill hitta mer mening i ditt liv

Har det mesta och ändå känner en tomhet

Vill våga språnget och prova din livsdröm

Tillåta dig själv att avsluta något som inte ger dig god energi

Utveckla en dröm tillsammans med din partner/familj eller på egen hand

Lära dig hur du på riktigt kan nå dina mål

LÄR KÄNNA DIG SJÄLV

Förstå dina mönster, vad du har med dig och vad som får dig att må dåligt eller bra.

UTVECKLA DINA RELATIONER

Livet blir bättre när du förstår dina behov, sätter gränser och förbättrar din självrespekt.

UPPTÄCK DINA STYRKOR

Förbättra din självkänsla, ditt självförtroende och din livsglädje. Utforska din vilja.

LIVSCOACHING MED
ANN-CHARLOTTE PÅ PUSSELBITAR

sage friedman HS5CLnQbCOc unsplash

Våra liv går i faser och val vi tog för många år sedan kanske känns passé och ger oss känslan av att livet har stannat av. Vi går på tomgång.

Hur blir det om vi ändå fortsätter i gamla spår eller tar modet till oss och väljer att leva här och nu? Leva som den vi är idag och inte som för 10-20 år sedan eller ännu mer.

Tanken att bryta upp från något tryggt och invant kan vara både lockande och utmanande. Som att kasta sig utför ett stup!

Att ge sig själv tid till reflektion är viktigt för att vi på djupet ska förstå vad vi vill med våra liv.

Som livscoach är jag din spegel och bollplank i den här processen och ställer de utmanande frågorna. Ditt ansvar är att ta besluten och agera utifrån dem!

I livscoaching använder jag mig bland annat av verktyg som Goal Mapping, Feng Shui (för den som är intresserad) och Mindful Tapping.

Online coaching eller live – det som passar dig/er bäst.
För dig som enskild individ, par eller varför inte hela familjen?!

HUR FUNGERAR DET?

w

1. DIN FÖRSTA BOKNING

Du får tillsänt dig några frågor som du får besvara innan vi ses.

2. FÖRSTA SESSIONEN

Vi ser på din livshistoria, vart du är på väg och lägger upp en plan.

3. FÖLJANDE SESSIONER

Vi stämmer av tillsammans, utforskar eventuella hinder och visualiserar.

BOKA SAMTALSTERAPI OCH LIVSCOACHING ONLINE IDAG.

✓ Kostnadsfritt introduktionssamtal 15 min.

Calendar Two Color

VANLIGA FRÅGOR

#1: Vem kan behöva gå i samtalsterapi eller coaching?

Många tror att det bara är "svaga" människor eller psykiskt sjuka som går i samtalsterapi. Jag tar emot friska människor, som du och jag, som stöter på olika problem genom livet. Har jag inte rätt kompetens för att hjälpa dig så rekommenderar jag dig vidare. Att be om hjälp är en styrka, inte en svaghet! Jag arbetar med klienter från hela Sverige och svensktalande personer i utlandet.

#2: Vad händer under första sessionen?

Sessionen har formen av en intervju och jag kommer att ställa många frågor till dig om vad som får dig att söka stöd, hur din livssituation ser ut just nu, vad du har upplevt hittills i ditt liv och vad dina förväntningar är på terapin eller coachingen.

#3: Hur länge behöver jag gå i samtalsterapi/coaching?

Det är en fråga som är svår att svara på innan vi har träffats och jag får veta mer om dig och din situation. För en del är det 5 - 10 gånger. Andra går i flera år. Mycket beror på vad du har varit med om och vilka mål du har. Utifrån min erfarenhet kan jag säga vad jag tror du behöver, men ytterst är det du som styr. Behovet och viljan behöver finnas hos dig, det är grunden.

#4: Hur går terapin till?

Samtalet är centralt i terapin. Ibland lägger jag in en övning där du kanske sitter med slutna ögon och jag guidar dig i en inre visualisering. Kanske får du göra en bild av en svår upplevelse du har haft eller platsen du önskar att komma till. Terapin är helt individuellt anpassad beroende på vart du befinner dig i livet just den stunden vi möts.

#5: Hur ofta ska vi träffas?

Jag rekommenderar en gång per vecka den första tiden för att komma i gång med processen och hålla den levande. Går det mer än två veckor så tappar det lätt fart. Se det som en investering i ditt eget liv där du har huvudrollen!

#6: Kan jag komma på remiss?

Jag jobbar i privat regi och har inte avtal med Region Skåne. Till mig kommer du som har en stark motivation att arbeta med dig själv. Vi lägger en plan och tillsammans arbetar vi utifrån den. Jag lovar att göra mitt yttersta för dig.

KONTAKTA MIG

Ställ en fråga eller boka en tid nedan. För nödfall eller självmordstankar, ring 112 eller 90101 (självmordslinjen). När du kontaktar mig, godkänner du även integritetspolicyn, etiska regler och bokningsvillkor. Jag gör mitt bästa för att svara dig inom 24 timmar.