fbpx

Samtalsterapeut Helsingborg

Den absolut bästa investering du kan göra är att lära känna dig själv på djupet. Då utvecklar du samtidigt ditt eget självledarskap som kommer att ”spilla över” i både privat och yrkesliv. Livet är ett pussel och innan du hittar var bitarna ska ligga så kan tillvaron skava ordentligt. För att få hjälp med detta och kanske bryta mönster som inte längre gagnar dig, kan du kontakt din samtalsterapeut/chefscoach på pusselbitar.nu i Helsingborg. Det är en god investering som ger dig hållbara resultat långt in i framtiden.

Samtalsterapi när du:
  • känner oro, ångest eller depression
  • inte längre orkar hålla ihop fasaden
  • vill utforska och förstå din högkänslighet (HSP)
Det kan också handla om att du:
  • behöver bli tydligare och lära dig sätta gränser
  • vill få en bättre relation till dig själv och till andra
  • behöver få stöd i en förändringsprocess

Samtalsterapi en positiv möjlighet till utveckling och förändring

Personlig utveckling
Längtar du efter att bli trygg och grundad i dig själv? Samtalsterapi ger dig en bättre relation till dig själv, och lär dig att se och hantera sidor hos dig som du inte vill kännas vid. Samtidigt stärks din vilja, för att kunna göra val som är rätt för dig. Du får insikt och förmåga att relatera till andra på ett autentiskt sätt.

Hjälp när livet krånglar
Samtalsterapi är en väg ut ur en problematisk situation som du inte längre har förmåga att lösa. Kanske känner du oro, ångest eller depression – eller orkar inte hålla ihop fasaden. Vid terapin arbetar jag med psykosyntes.

Högkänslighet/HSP
Känner du dig ”fel” och är överkänslig i vissa sammanhang? Mitt mål som samtalsterapeut är att lära dig att utforska och hantera din högkänslighet. Lär dig mer om högkänslighet.

Mindful tapping– ett kraftfullt terapiverktyg 
Mindful Tapping (MT) är en enkel teknik, där man knackar (tappar) med fingrarna på akupunkturpunkter. MT balanserar nervsystemet och användas i samband med oro, trauman och smärtor. Jag är Cert. Mindful Tapper, steg 2.
Läs mer om mindfultapping.

Vi möts
Vid våra två första möten ställer jag frågor, och du har möjlighet att berätta vad som fått dig att söka hjälp. Utifrån samtalen sätter vi ramen för terapin. För att hålla processen levande rekommenderar jag en gång i veckan. Jag ger även terapi via Skype.

Tystnadsplikt och ansvar
Som medlem i Psykosyntesföreningen följer jag det etiska regelverket, det innebär bland annat tystnadsplikt och ansvarsförsäkring. Psykosyntesföreningen följer den Europeiska yrkesföreningen EFFPs krav för terapeuter.

Välkommen att kontakta mig för ett första möte.


Pusselbitar ger krisstöd till dig i Coronatider
Vi erbjuder tre kostnadsfria samtal till dig som arbetar inom vården, äldreboenden, har mist en anhörig eller har vårdats på sjukhus på grund av Covid-19. Samtalen görs via Zoom eller Skype. Erbjudandet gäller fram till 31 augusti 2020. Kontakta oss för mer information.

Log in with your credentials

Forgot your details?