BOKNINGSVILLKOR

ALLMÄNNA BOKNINGSVILLKOR

Du kan betala via swish efter avslutad session alternativt med faktura (månadsvis). Faktureringsavgift á 29 SEK tillkommer. Om du har några frågor gällande betalning eller bokningsvillkor, ring 0733 – 93 73 90 eller maila till info@pusselbitar.nu.

AVBOKNING

Vid avbokning senare än 48 timmar innan start för bokad tid, debiteras hela avgiften. Avbokning sker endast via sms, till 0733 – 93 73 90. Ombokning kan endast ske till innevarande vecka, givet att terapeuten har möjlighet.

BETALNINGSVILLKOR

Gällande betalningstid är 10 dagar. Kreditupplysning kan tas vid fakturabetalning. Vid utebliven betalning åläggs fakturan en dröjsmålsränta enligt nuvarande referensränta + 8%-enheter från förfallodatum samt påminnelseavgift á 60 SEK. Uteblir betalning efter två påminnelser skickas ärendet till inkasso, ytterligare avgifter kan då tillkomma fakturan.  Inkommer ej betalning efter inkasso skickas ärendet till Kronofogden för betalningsföreläggande med ytterligare avgifter.

VANLIGA FRÅGOR

#1: Vem kan behöva gå i samtalsterapi eller coaching?

Många tror att det bara är "svaga" människor eller psykiskt sjuka som går i samtalsterapi. Jag tar emot friska människor, som du och jag, som stöter på olika problem genom livet. Har jag inte rätt kompetens för att hjälpa dig så rekommenderar jag dig vidare. Att be om hjälp är en styrka, inte en svaghet! Jag arbetar med klienter från hela Sverige och svensktalande personer i utlandet.

#2: Vad händer under första sessionen?

Sessionen har formen av en intervju och jag kommer att ställa många frågor till dig om vad som får dig att söka stöd, hur din livssituation ser ut just nu, vad du har upplevt hittills i ditt liv och vad dina förväntningar är på terapin eller coachingen.

#3: Hur länge behöver jag gå i samtalsterapi/coaching?

Det är en fråga som är svår att svara på innan vi har träffats och jag får veta mer om dig och din situation. För en del är det 5 - 10 gånger. Andra går i flera år. Mycket beror på vad du har varit med om och vilka mål du har. Utifrån min erfarenhet kan jag säga vad jag tror du behöver, men ytterst är det du som styr. Behovet och viljan behöver finnas hos dig, det är grunden.

#4: Hur går terapin till?

Samtalet är centralt i terapin. Ibland lägger jag in en övning där du kanske sitter med slutna ögon och jag guidar dig i en inre visualisering. Kanske får du göra en bild av en svår upplevelse du har haft eller platsen du önskar att komma till. Terapin är helt individuellt anpassad beroende på vart du befinner dig i livet just den stunden vi möts.

#5: Hur ofta ska vi träffas?

Jag rekommenderar en gång per vecka den första tiden för att komma i gång med processen och hålla den levande. Går det mer än två veckor så tappar det lätt fart. Se det som en investering i ditt eget liv där du har huvudrollen!

#6: Kan jag komma på remiss?

Jag jobbar i privat regi och har inte avtal med regionala verksamheter. Till mig kommer du som har en stark motivation att arbeta med dig själv. Vi lägger en plan och tillsammans arbetar vi utifrån den. Jag lovar att göra mitt yttersta för dig.

#7: Hur ser prisbilden ut?

Jag erbjuder kostnadsfria introduktionssamtal á 15 minuter för samtliga tjänster. Samtalsterapi: 950 SEK inkl moms för privatpersoner. 950 SEK exkl moms för företagare. Livscoaching 1400 inkl moms. Chefscoaching enligt offert.

KONTAKTA MIG

Ställ en fråga eller boka en tid nedan. För nödfall eller självmordstankar, ring 112 eller 90101 (självmordslinjen). När du kontaktar mig, godkänner du även integritetspolicyn, etiska regler och bokningsvillkor. Jag gör mitt bästa för att svara dig inom 24 timmar.